KERJA FULLTIME bukan alasan untuk tak cari EXTRA INCOME!

“Dia boleh laa..suri rumah, banyak masa lapang”
.
“Dia takpela, dah memang buat bisnes fulltime”

Dia itu, dia ini. Alasan semua tu!

Esok, kami akan bawakan anda LIVE PROOF, bukti macam mana seorang staff bank yang juga ibu kepada dua orang cahaya mata boleh uruskan masa untuk majukan bisnes. Kuncinya, FOKUS dan KONSISTEN! Kini, hasil jualan dari IZZLY Baby Food beliau lebih tinggi dari gaji kerja hakiki.

Pengalaman Puan Laila selama 5 tahun lebih, masih lagi setia dan konsisten dengan bisnes makanan bayi, akan diselongkar satu persatu.

Pastikan jangan terlepas sesi ni kalau anda dah lama buat bisnes tapi tetap takde hasil. 

13 thoughts on “KERJA FULLTIME bukan alasan untuk tak cari EXTRA INCOME!”

    1. NURULHIDAYAH BINTI AHMAD DAWAMI

      Salam HQ, saya berminat untuk menjadi Agen. Saya tinggal di Shah Alam. Terima kasih

  1. Nurul Faranajihah Binti Zalilah

    assalamualaikum, saya najihah berminat nak jadi agent babyfood, boleh tau macam mana prosedurnya ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *